Filtru Widex NanoCare pentru aparat auditiv intraauricular

Pret: 37,00 Lei 

Rating: Inca nu exista opinii

Widex

Filtru pentru ceara este un tip de filtru, care este asezat in orificiul de iesire al sunetului si este realizat in asa felincat sa poata fi schimbat de pacient. Daca aparatul dvs are un filtru de ceara trebuie sa curatati ceara si praful acumulate in jurul acestuia. Folositi material textil sau o periuta de curatare.
Se deosebesc prin fabtul ca filtrul propriuzis este din metal si are o pelicula nanocare care ofera o protectie mai ridicata la umezeala .

Pretul afisat este pe Set (8 filtre)

Adouga in cos :   Buc !           


Comanda telefonic Comanda telefonic:

0741-517.230


     Inapoi  Scrie o opinie

Share on Twitter    Share on Facebook    


La comenzi peste 300 Lei beneficiati de livrare gratuita !Cumparatorii acestui produs au cuparat si


Led Gelly Light 2AA
Led Gelly Light 2AA
Dopuri antizgomot - Antifoane - Alpine PartyPlug
Dopuri antizgomot - Antifoane - Alpine PartyPlug
Recipient de curatare aparate auditive
Recipient de curatare aparate auditive


Calitate de la Widex

Widex este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparate auditive digitale. Inca din anul 1956, eforturile firmei Widex s-au indreptat catre posibilitatea de a oferi oamenilor cu deficiente auditive performantele, si deasemenea, prin informatii complete despre auz si deficienta auditiva. In paginile destinate aparatelor auditive, veti putea gasi foarte multe informatii despre diferite serii si modele, performantele tehnice ale acestora, precum si informatiile referitoare la auz, protejarea acestuia si ce trebuie facut atunci cind au aparut probleme.