Dopuri antizgomot - Antifoane - Alpine PartyPlug

Pret: 70,00 Lei 

Rating: Inca nu exista opinii

Alpine


PROTECTIA AUZULUI PENTRU PERSOANELE PASIONATE DE MUZICA
Sa petreci o noapte la discoteca este placut, dar sa auzi dupa aceea, timp de cateva zile, un tiuit in ureche, nu mai este la fel de placut! Zgomotul excesiv, la care este expusa urechea intr-o singura noapte, poate sa fie foarte daunator pentru auz. In fiecare an , sunt multe cazuri de instalare a hipoacuziei, dupa o singura noapte de dans la discoteca, sau concert.

PartyPlug a fost creat in special pentru a se purta la discoteca, concerte.Este solutia perfecta, pentru ca , datorita filtrelor speciale, conversatiile sunt mai audibile, se poate asculta si muzica, fara instalarea oboselii.

Esti un profesionist in muzica, si in timpul repetitiilor sau concertelor live esti expus la un nivel de zgomot excesiv? Iti place sa mergi la concerte si la alte evenimente muzicale? In acest caz, ai grija sa poti savura aceste placeri si in viitor, pentru ca expunerea la sunete foarte puternice poate afecta permanent auzul.

La un concert urechile tale trebuie sa indure un zgomot mai puternic decat 110 dB, in timp ce zgomotul la un volum de 104 dB poate sa-ti afecteze auzul in 1,5 minute!

Dopurile PartyPlug contin un sistem de filtre speciale, destinate persoanelor care frecventeaza concerte si alte evenimente muzicale. Atenueaza sunetele daunatoare auzului, asigura calitatea muzicii la un volum mai redus, permite ca sunetele inconjuratoare sa ramana audibile, conversatia sa fie mai usoara.
Astfel asigura conditii optime pentru ascultarea muzicii.
Alpine PartyPlug nu cauzeaza presiune neplacuta in ureche, si nu exista senzatie de izolare

Adouga in cos :   Buc !           


Comanda telefonic Comanda telefonic:

0741-517.230


     Inapoi  Scrie o opinie

Share on Twitter    Share on Facebook    


La comenzi peste 300 Lei beneficiati de livrare gratuita !Cumparatorii acestui produs au cuparat si


Baterii auditive zinc-aer Rayovac Acoustic Special 10
Baterii auditive zinc-aer Rayovac Acoustic Special 10
Pastila de uscare aparate auditive SIGNIA
Pastila de uscare aparate auditive SIGNIA
Filtru Widex NanoCare pentru aparat auditiv intraauricular
Filtru Widex NanoCare pentru aparat auditiv intraauricular


Dopurile antizgomot ALPINE

Inca din anul 1994, compania Alpine Hearing Protection a conceput si dezvoltat o gama larga de sisteme de protectia auzului. Aceste sisteme, pe langa faptul ca sunt foarte confortabile, ofera o protectie profesionala si siguranta in toate imprejurarile. De aceea, Alpine inseamna mai mult decat “dopuri antizgomot”; multa munca de cercetare stiintifica, inovatii si “know-how” au adus firmei un renume mondial, fiind cel mai mare producator din Europa si unul dintre cele mai importante companii exportatoare din lume.
Sistemele de protectie Alpine contin filtre speciale, care atenueaza doar zgomotele care sunt daunatoare auzului, garantand protectie optima in toate situatiile, si in acelasi timp zgomotele de fond raman audibile, inteligibilitatea vorbirii devine mai buna.
Valorile de atenuare sunt masurate potrivit procedurii TNO (Dutch Organization for Applied Scientific Research), in conformitate cu EN-352-2 (2002) si calculate pentru Standardele ISO 4869-2a.