Conditii de utilizare

Definitii
Termenii "baterieauditiva.ro", "site-ul", "S.C. Herasib S.R.L.", "noi", reprezinta firma S.C. Herasib S.R.L. si serviciile sale oferite prin site-ul baterieauditiva.ro. S.C. Herasib S.R.L. are sediul principal in Medias, str. Valea Adanca nr.39, si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J32/531/23.04.2003 , cod fiscal RO 15399423, capital social 200 RON.
Prin termenii "Utilizatorul" si "Clientul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul baterieauditiva.ro, indiferent de motiv.
Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea acordului de utilizare
Serviciile si continutul baterieauditiva.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul baterieauditiva.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea siteului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. S.C. Herasib S.R.L. poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului S.C. Herasib S.R.L. reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord.

Obligatii la inregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul baterieauditiva.ro, va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul contact al site-ului si
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. Herasib S.R.L. are dreptul sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului baterieauditiva.ro

Utilizarea materialelor/ Drepturi de autor (copyright)
Continutul site-ului, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea S.C. Herasib S.R.L. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a S.C. Herasib S.R.L., drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre S.C. Herasib S.R.L. accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul baterieauditiva.ro
S.C. Herasib S.R.L. nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati S.C. Herasib S.R.L permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu o comanda efectuata sau un comentariu.
Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Comunicari electronice
Prin accesarea site-ului baterieauditiva.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate baterieauditiva.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la baterieauditiva.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Plata produselor
Pentru a achita contravaloarea produselor aveti la dispozitie 2 modalitati de plata:
- la livrare (ramburs): pentru cei care au ales modalitatea de plata in numerar la livrare, plata se va efectua direct angajatului Postei Romane care va aduce comanda.
- transfer bancar: in cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi prin email o factura proforma pentru efectuarea platii. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata prin e-mail sau fax. In momentul primirii confirmarii un operator va va contacta pentru stabilirea datei de livrare.

Responsabilitati privind produsele
baterieauditiva.ro nu garanteaza ca descrierea produselor, pozele sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.
baterieauditiva.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care baterieauditiva.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. baterieauditiva.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. baterieauditiva.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta baterieauditiva.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Limitari ale responsabilitatii
baterieauditiva.ro nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. baterieauditiva.ro nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site. baterieauditiva.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Politica de preturi
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA.
baterieauditiva.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre baterieauditiva.ro.

Generalitati
Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. Herasib S.R.L. in privinta utilizarii site-ului baterieauditiva.ro. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si S.C. Herasib S.R.L. si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului baterieauditiva.ro impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si S.C. Herasib S.R.L. sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii S.C. Herasib S.R.L. sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si S.C. Herasib S.R.L. vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Returnarea produselor
În cazul în care nu sunteţi mulţumit de produsul achiziţionat, îl puteţi returna în termen de 14 zile calendaristice, în conformitate cu condiţiile de vânzare de pe factură.
Renunţarea la cumpărare în termen de 14 zile este valabilă doar pentru produsele livrate prin curier. Comenzile care sunt ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastră direct la clienţi prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comerţ la distanţă, întrucât pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal, ca şi corespunzătoare cu scopul şi nevoile clientului.
Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat de SC Herasib SRL sau la sediul firmei. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). În cazul în care aţi achiziţionat mai multe produse de acelaşi fel, nu puteţi returna decât un singur produs desigilat, iar restul trebuie să fie sigilate. Produsele returnate trebuie să fie însoţite de o copie a facturii de achiziţie. În cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de către cumpărător şi vor fi scăzute din valoarea ce trebuie returnată cumpărătorului. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse de pe site-ul www.baterieauditiva.ro, folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Important
În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, şocuri electrice, accesorii lipsă, certificat de garanţie lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situaţia unor abuzuri (returnări repetate).
Dacă returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau dacă clientul a expediat produsul fără a ne anunta inainte sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decât cel agreat, costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala acestuia.

Litigiile apărute între utilizatorii acestui site şi SC Herasib SRL se rezolvă pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată româneşti.
Continua