Siemens


Pagini resultate:  1  Afisez 1 pana la 4 (din 4 produse)

Alege originalul, alege SIEMENS

Siemens Audiology Group are o experienta de mai multe decenii in domeniul acusticii. Lunga lista de inovatii incepe inca din 1878 cu primul receptor de telefon (phonophor) inventat de Werner von Siemens. Primul aparat auditiv a fost realizat in 1910. Ca lider tehnologic si de piata, Siemens a facut mai multi pasi importanti printre care realizarea primului aparat auditiv de buzunar in anul 1950, iar in 1959 in premiera mondiala a aparut primul aparat retroauricular. La scurt timp a aparut primul aparat intraauricular in anul 1966. Un pas important a fost facut de Siemens in anul 1985 prin realizarea primei proteze auditive careanuleaza interferentele. In 1998 apare primul aparat complet digital, PRISMA, dotat cu sistem de inteligibilitate a vorbirii si cu microfon selectiv. Doi ani mai tarziu apare a doua generatie de proteze auditive digitale: SIGNIA, primul aparat cu tehnologia CONTRAST.
Astazi, 1 din 3 proteze auditive vandute in lume provine de la Siemens. Succesul provine atat din globalizarea sistematica a companiei cat si din cercetarea intensiva alaturi de cercetatori stiintifici recunoscuti din diferite universitati. Programele de calificare si specializare a personalului de peste 3400 de oameni asigura o calitate foarte buna a produselor noastre peste tot in lume.S.A.T. unul din liderii tehnologici, o filiala a Siemens AG, beneficiaza de o experienta de cateva decenii in domeniul producerii circuitelor integrate si a tehnologiei digitale. In dezvoltarea sistemelor auditive, aceasta experienta se reflecta in miniaturizare, consum mic de electricitate, cat si programe soft adaptate pentru fiecare generatie de proteze auditive.
Dezvoltarea tehnologiei semiconductorilor cat si a programelor corespunzatoare sunt de competenta S.A.T.
Structura eficienta, facilitatile moderne de productie asigura competitivitate realizand cel mai mic ciclu de dezvoltare in aceasta industrie, realizand astfel in ultimii 6 ani patru familii de proteze auditive inovative si de succes: SWING in 1996, MUSIC in 1996, PRISMA in 1998, SIGNIA in 2000. In primavara anului 2001 a aparut SIGNIA S. Cateva luni mai tarziu a fost prezentata o noua tehnica de scanare a mulajelor Multimedia Interactive Fitting and LasR. Recent, firma Siemens a introdus noua generatie de proteze auditive digitale, familia TRIANO. Aceasta familie completa si versatila cuprinde produse de la aparatele complet in canal TRIANO Micro CIC pana la aparatele intraauriculare TRIANO S si incontestabilele TRIANO 3 (prima proteza auditiva cu 3 microfoane si tehnologie directionala).
Compania SIEMENS are grija de persoanelor cu pierdere a auzului mai mult de 130 ani. Fondatorul concernului, un inginer şi inventator distins, Werner von Siemens, în anii lui succes a suferit din cauza problemei auzului. În 1878, el a încercat să mărească volumul de vorbire în receptor, cu ajutorul unui magnet. Aşa a apărut Phonophor - primul aparat auditiv SIEMENS bazat pe telefon. Aceste dispozitive au fost furnizate gratuit membrilor nevoiaşi ale societăţii.
Bateriile SIEMENS au de 5 ori mai multa energie decat sistemele alkaline, energie livrata liniar si continuu, la nivele usoare si medii de consum, la temperaturi de lucru de la 0 la 50 grade C.
Bateriile SIEMENS zinc-aer mentin un voltaj constant de iesire intre 1.1 si 1.45V pe toata durata vietii acestora. Bateriile SIEMENS asigura schimbul de gaze cu mediul si nu permite acumulare, ceea ce ar putea duce la rupere sau explodare, sunt considerate ca fiind ecologice si nu necesita conditii speciale de depozitare sau aruncare.
Bateriile SIEMENS ofera in conditii de operare continua un raport viata-pret foarte bun.