Power Accu 1x9V 200 mAh R2U

Pret: 52,56 Lei 

Rating: Inca nu exista opinii
Power Accu 1x9V 200 mAh R2U

Varta
Power Accu 1x9V 200 mAh R2U
1 buc./blister
Pretul afisat este /blister

Cod: 56722

Varta Ready2Use reincarcabile sunt o noua generatie de baterii, deja incarcate, ce pot fi foliste imediat.

Acumulatoarele obisnuite se descarca pe timpul depozitarii si isi pierd totodata din capacitate. Cu acumulatoarele Varta Ready2Use nu vei avea acesta problema. O data incarcate, aceste acumulatoare isi pastreaza pana la 80% din capacitate chiar si dupa un an de depozitare.

De retinut:

Acumulatoarele Varta Ready2Use nu presupun folosirea unui incarcator special si pot fi folosite la orice: de la ceasurile de perete si pana la consumatori mari de energie, cum ar fi camerele digitale-Ready2Use este intotdeauna o solutie pe care te poti baza.

Adouga in cos :   Buc !           


Comanda telefonic Comanda telefonic:

0741-517.230


     Inapoi  Scrie o opinie

Share on Twitter    Share on Facebook    


La comenzi peste 300 Lei beneficiati de livrare gratuita !Cumparatorii acestui produs au cuparat si


Power Accu 4 AA 2300 mAh R2U
Power Accu 4 AA 2300 mAh R2U
EE Universal Charger fara acumulatori
EE Universal Charger fara acumulatori


Varta - Structura si claritate pentru succes

Comunicare clara a conceptului TriEnergy la nivelul ambalajului explicand utilizarea recomandata a fiecarei baterii pentru rezultate excelente face procesul de cumparare a bateriei potrivite mult mai simplu ca niciodata. Si asta pentru ca doar capacitatea bateriei nu este singurul factor important ÃŪn alegerea soluiei potrivite: Aparate diferite necesita diferite tipuri de energie pentru o funcionare optima! Si mai e ceva: noua organizare a gamei de produse aduce claritate si la nivelul incarcatoarelor marca VARTA. Pictograme autoexplicative simplifica decizia de cumparare. Materialele de informare inovative prezente la punctele de vanzare vor insemna cu siguranta un plus de valoare pentru retaileri si un ajutor in generarea de venituri suplimentare.