Reguli de confidentialitate

S.C. Herasib S.R.L. respecta si incearca sa protejeze dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor site-ului sau. In acest sens, colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site este facuta in conformitate cu legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal. De aceea depunem intregul efort necesar pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.
Aceasta politica defineste informatiile pe care S.C. Herasib S.R.L. le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-urile S.C. Herasib S.R.L.
S.C. Herasib S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr.

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Herasib S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe site-ul nostru informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.
Datele pe care le prelucram sunt doar cele oferite de dvs. Eventualul refuz al dvs. de a ne oferi datele solicitate determina imposibili tatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. Herasib S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15) si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin posta pe adresa societatii noastre.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Eventuala inregistrare a dvs. pe site-urile gestionate de S.C. Herasib S.R.L. presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre S.C. Herasib S.R.L. , in scopuri de marketing, publicitate si pentru a va putea livra comenziile efectuate pe site.

Informatii generale colectate de S.C. Herasib S.R.L.
S.C. Herasib S.R.L. va colecta informatii sau date care permit identificarea persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon, CNP sau adresa de posta electronica - "Date Personale"). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a va livra produsele comandate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, utilizand formularul de contact.
Atunci cind ne trimiteti datele cu caracter personal, S.C. Herasib S.R.L. le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
a.) stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor consumatorilor sau modul in care Compania poate imbunatati calitatea produselor sau serviciilor oferite;
b.) S.C. Herasib S.R.L. (sau persoana juridica imputernicita de catre S.C. Herasib S.R.L. sau un tert care actioneaza in numele S.C. Herasib S.R.L. in cazul unor actiuni promotionale) poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dumneavoastra cu scopul de a raspunde unei solicitari a dumneavoastra sau ca sa va fie oferit un premiu pe care l-ati solicitat; si/sau
c.) S.C. Herasib S.R.L. poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-urilor S.C. Herasib S.R.L. (date statistice).

Date cu caracter personal ale minorilor
S.C. Herasib S.R.L. nu are nici o intentie sa colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore. Oriunde va fi cazul si oricind va considera necesar, S.C. Herasib S.R.L. va oferi instructiuni in mod specific minorilor pe acest site de a nu furniza astfel de date personale si/sau va lua masuri necesare de a asigura existenta consimtamantului parintilor sau tutorelui legal in cazul unor astfel de furnizari de date personale.
Parintii sau tutorii legali trebuie sa cunoasca faptul ca Politica de Confidentialitate guverneaza utilizarea de catre S.C. Herasib S.R.L. a datelor cu caracter personal, dar ca toate datele furnizate voluntar de catre minori in sesiuni de conversatii electronice (chat), mesaje electronice (e-mail), comentarii, sau forumuri de discutii ar putea fi utilizate de catre terte persoane in a genera mesaje nesolicitate. S.C. Herasib S.R.L. recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale in momentul folosirii Internet-ului.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
S.C. Herasib S.R.L. nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. S.C. Herasib S.R.L. poate, totusi, transmite informatii cu caracter personal colectate de la dvs. tertilor si nu este raspunzatoare pentru transmiterea datelor dvs. tertilor in urmatoarele cazuri:
- daca transmiterea s-a facut cu acordul dvs.;
- daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.;
- daca date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, comentarii, sau altele asemenea ce se desfasoara pe acest site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.
- in cazul in care informatia e necesara partenerilor S.C. Herasib S.R.L. pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de S.C. Herasib S.R.L. doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
a.) e prevazut intr-o dispozitie legala;
b.) protejeaza drepturile companiei S.C. Herasib S.R.L. sau companiilor partenere;
c.) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
d.) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
e.) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de S.C. Herasib S.R.L., sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- in cazul in care S.C. Herasib S.R.L. fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie si baza de date e transferata noului operator. In cazul in care S.C. Herasib S.R.L. devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.
In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site.

Informatii suplimentare care se colecteaza automat
In anumite situatii, S.C. Herasib S.R.L. poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii unui site al S.C. Herasib S.R.L.. Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile S.C. Herasib S.R.L.

Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra - Cookies
In momentul accesarii unuia dintre site-urile S.C. Herasib S.R.L., aceasta poate stoca un volum de informatie in computerul dumneavoastra. Aceasta informatie este in forma de "cookie" sau un fisier de date similar cu acesta si acesta reprezinta o facilitate cu ajutorul careia S.C. Herasib S.R.L. va ofera o navigare mai usoara pe site-urile sale. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator.
In structura fiecarui browser Internet exista posibilitati de a sterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj in momentul in care un "cookie" este stocat in calculatorul dumneavoastra. Va recomandam sa studiati instructiunile de utilizare ale browser-ului Internet pe care il utilizati pentru o mai buna intelegere si utilizare a acestor functii.

Feedback
S.C. Herasib S.R.L. ofera posibilitatea utilizatorilor site-urilor sale de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca modificarea regulilor de confidentialitate va fi necesara, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti utilizand formularul de contact. cesara, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti utilizand formularul de contact.
Continua