Dopuri antizgomot - Antifoane - Alpine WorkSafe

Pret: 70,00 Lei 

Rating: Inca nu exista opinii

Alpine


PROTECTIE ANTIZGOMOT PENTRU LOCUL DE MUNCA
Fiecare companie ar trebui sa detina astfel de dopuri pentru angajatii sai.
La locul de munca, protectia antizgomot este obligatorie la un nivel mai mare de 80 dB al zgomotului. De multe ori , se recurge la utilizarea unor produse care nu ofera protectie corespunzatoare.
Dopurile antizgomot WorkSafe sunt comfortabile, durabile si sunt dotate cu filtre speciale, care atenueaza zgomotele care ar afecta auzul, si in acelasi timp sunetele din mediul inconjurator raman audibile, comunicarea nu este afectata.

Cum functioneaza sistemul de protectie WorkSafe?
Este o protectie a auzului generica, se potriveste pentru fiecare ureche. WorkSafe contine un set de filtre acustice. Ca rezultat, zgomotul daunator auzului este atenuat, deteriorarea permanenta a auzului este evitata. In acest timp, sunetele inconjuratoare vor deveni mai audibile. Dopurile sunt confectionate din material termoplastic durabil si flexibil. Datorita caldurii corpului, lamela flexibila se adapteaza formei canalului auditiv in numai cateva minute. Daca este nevoie, utilizatorii cu un conduct mai ingust pot adapta lamela.

Dopurile protectoare se pot curata cu apa calduta si putin sapun. Durabilitatea dopurilor depinde de frecventa de utilizare si de intretinerea corecta a acestora.

Caracteristici:
Filtre speciale pentru atenuarea zgomotului excesiv;
Potrivit pentru orice ureche;
Vorbirea si sunetele ambientale raman audibile;
Intra in canalul auditiv;
Nu exercita presiune asupra conductului;
Nu exista senzatie de izolare.

Valori de atenuare Alpine WorkSafe in decibeli:
Frecnenta Hz 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Atenuare dB 18,8 15,6 16,0 18,5 27,7 23,9 22,0

Valori de atenuare masurate de TNO (Dutch Organization for Applied Scientific Research), in conformitate cu EN-352-2 (2002) si calculate pt. Standardele ISO 4869-2a.

Adouga in cos :   Buc !           


Comanda telefonic Comanda telefonic:

0741-517.230


     Inapoi  Scrie o opinie

Share on Twitter    Share on Facebook    


La comenzi peste 300 Lei beneficiati de livrare gratuita !Cumparatorii acestui produs au cuparat si


Baterii auditive zinc-aer Siemens S 13
Baterii auditive zinc-aer Siemens S 13
Dopuri antizgomot - Antifoane - Alpine PartyPlug
Dopuri antizgomot - Antifoane - Alpine PartyPlug
Casca antifon - protectie copii
Casca antifon - protectie copii


Dopurile antizgomot ALPINE

Inca din anul 1994, compania Alpine Hearing Protection a conceput si dezvoltat o gama larga de sisteme de protectia auzului. Aceste sisteme, pe langa faptul ca sunt foarte confortabile, ofera o protectie profesionala si siguranta in toate imprejurarile. De aceea, Alpine inseamna mai mult decat “dopuri antizgomot”; multa munca de cercetare stiintifica, inovatii si “know-how” au adus firmei un renume mondial, fiind cel mai mare producator din Europa si unul dintre cele mai importante companii exportatoare din lume.
Sistemele de protectie Alpine contin filtre speciale, care atenueaza doar zgomotele care sunt daunatoare auzului, garantand protectie optima in toate situatiile, si in acelasi timp zgomotele de fond raman audibile, inteligibilitatea vorbirii devine mai buna.
Valorile de atenuare sunt masurate potrivit procedurii TNO (Dutch Organization for Applied Scientific Research), in conformitate cu EN-352-2 (2002) si calculate pentru Standardele ISO 4869-2a.