Dopuri antizgomot - Antifoane - Alpine SleepSoft

Pret: 70,00 Lei 

PROTECTIE ANTIZGOMOT PENTRU UN SOMN LINISTIT
Multi dintre noi avem un partener care sforaie, vecini
zgomotosi sau vecini petrecareti. Pentru astfel de situatii Alpine a creat SleepSoft. Aceste dopuri sunt echipate cu
un filtru special care permite patrunderea anumitor frecvente de sunet in ureche, dar limiteaza altele. Ca rezultat, atenueaza zgomotele de trafic, sforait, vecini sau alte zgomote ambientale si in acelasi timp permite ca sunetele de frecventa inalta, ca plansetul copilului, soneria de la usa sau semnalul ceasului desteptator sa ramana audibile. Va puteti bucura de un somn odihnitor. Canalele deschise in filtrele din dopurile SleepSoft ne asigura ca nu se va simti presiune neplacuta in ureche, si nu exista senzatie de izolare.

Specificatii
Structura laminata a dopurilor SleepSoft este alcatuita dintr-un material plastic durabil, moale si flexibil. Dopurile se adapteaza formei urechii in cateva minute, datorita temperaturii corpului, si devin foarte confortabile. La nevoie, utilizatorul poate sa adapteze lamela formei propriului conduct.

Curatare
Antifoanele SleepSoft se va curata cu apa calduta si putin sapun. Durabilitatea depinde de frecventa de utilizare si intretinere.

Caracteristici:
Atenueaza nivelul de zgomot al sforaitului si mediului inconjurator;
Favorizeaza somnul odihnitor;
Potrivire optima, fara presiune in ureche;
Se inmoaie datorita temperaturii corpului;
Nu ofera senzatie de izolare.

Adouga in cos :   Buc !           


Comanda telefonic Comanda telefonic:

0741-517.230


     Inapoi  Scrie o opinie

Share on Twitter    Share on Facebook    


La comenzi peste 300 Lei beneficiati de livrare gratuita !


Cititi ce spun altii

Pagini resultate:  1 

Afisez 1 pana la 1 (din 1 Opinii)


  Rating:           5 din 5 stele!
  Adougat de:   Bogdan Radu Monday 26 April, 2021         
Atenueaza suficient de mult zgomotul; principalul avantaj fata de alte dopuri este ca urechea nu este complet acoperita, exista aerisire. Sunt excelente!


Pagini resultate:  1 

Afisez 1 pana la 1 (din 1 Opinii)


Cumparatorii acestui produs au cuparat si


Baterii auditive zinc-aer Siemens S 312
Baterii auditive zinc-aer Siemens S 312
Baterii auditive zinc-aer Duracell DA 312
Baterii auditive zinc-aer Duracell DA 312
Baterii audtitive zinc-aer Panasonic PR312
Baterii audtitive zinc-aer Panasonic PR312


Dopurile antizgomot ALPINE

Inca din anul 1994, compania Alpine Hearing Protection a conceput si dezvoltat o gama larga de sisteme de protectia auzului. Aceste sisteme, pe langa faptul ca sunt foarte confortabile, ofera o protectie profesionala si siguranta in toate imprejurarile. De aceea, Alpine inseamna mai mult decat “dopuri antizgomot”; multa munca de cercetare stiintifica, inovatii si “know-how” au adus firmei un renume mondial, fiind cel mai mare producator din Europa si unul dintre cele mai importante companii exportatoare din lume.
Sistemele de protectie Alpine contin filtre speciale, care atenueaza doar zgomotele care sunt daunatoare auzului, garantand protectie optima in toate situatiile, si in acelasi timp zgomotele de fond raman audibile, inteligibilitatea vorbirii devine mai buna.
Valorile de atenuare sunt masurate potrivit procedurii TNO (Dutch Organization for Applied Scientific Research), in conformitate cu EN-352-2 (2002) si calculate pentru Standardele ISO 4869-2a.