Dopuri antizgomot - Antifoane - Alpine FlyFit

Pret: 70,00 Lei 

Rating: Inca nu exista opinii

Alpine

PROTECTIE ANTIZGOMOT PENTRU CALATORII CONFORTABILE, ODIHNITOARE
Zborurile lungi ne obosesc, dar si auzul nostru sufera din cauza multor zgomote de volum diferit. Zborul cu avionul inseamna prezenta unui sunet de fond monoton si obositor. De asemenea, unii pot suferi din cauza schimbarii de presiune in timpul decolarii si aterizarii avionului.
In aceste situatii, FlyFit este solutia perfecta. Filtrul acustic special atenueaza sunetele neplacute in masina, tren sau avion si protejeaza impotriva zgomotului excesiv. In timpul zborului cu avionul, presiunea neplacuta exercitata pe suprafata timpanului este atenuata. Astfel, odihna si relaxarea este garantata in timpul zborurilor lungi, veti ajunge odihniti la destinatie.
FlyFit poate fi utilizat si in timpul somnului.

Specificatii
Structura laminata a dopurilor FlyFit este realizata dintr-un material unic, flexibil,moale si durabil. Se introduc usor in conduct, se adapteaza formei acestuia in cateva minute, datorita temperaturii corpului si sunt foarte confortabile. La nevoie, persoanele cu un conduct deosebit de ingust pot ajusta lamela.

Curatare
FlyFit poate fi curatat usor, utilizand apa calduta si putin sapun. Durabilitatea acestui produs depinde de frecventa de utilizare si intretinere.

Caracteristici
Atenueaza zgomotele ambientale, previne oboseala; Protejeaza auzul in timpul calatoriilor; Nu exercita presiune asupra urechii; Se inmoaie din cauza caldurii corpului; Se evita senzatia de izolare.

Adouga in cos :   Buc !           


Comanda telefonic Comanda telefonic:

0741-517.230


     Inapoi  Scrie o opinie

Share on Twitter    Share on Facebook    


La comenzi peste 300 Lei beneficiati de livrare gratuita !Cumparatorii acestui produs au cuparat si


Dopuri antizgomot - Antifoane - Alpine SleepSoft
Dopuri antizgomot - Antifoane - Alpine SleepSoft
Dopuri antizgomot - Antifoane - Alpine PartyPlug
Dopuri antizgomot - Antifoane - Alpine PartyPlug
Dopuri de protectie - Antifoane - com 4-fit
Dopuri de protectie - Antifoane - com 4-fit


Dopurile antizgomot ALPINE

Inca din anul 1994, compania Alpine Hearing Protection a conceput si dezvoltat o gama larga de sisteme de protectia auzului. Aceste sisteme, pe langa faptul ca sunt foarte confortabile, ofera o protectie profesionala si siguranta in toate imprejurarile. De aceea, Alpine inseamna mai mult decat “dopuri antizgomot”; multa munca de cercetare stiintifica, inovatii si “know-how” au adus firmei un renume mondial, fiind cel mai mare producator din Europa si unul dintre cele mai importante companii exportatoare din lume.
Sistemele de protectie Alpine contin filtre speciale, care atenueaza doar zgomotele care sunt daunatoare auzului, garantand protectie optima in toate situatiile, si in acelasi timp zgomotele de fond raman audibile, inteligibilitatea vorbirii devine mai buna.
Valorile de atenuare sunt masurate potrivit procedurii TNO (Dutch Organization for Applied Scientific Research), in conformitate cu EN-352-2 (2002) si calculate pentru Standardele ISO 4869-2a.