Ajutor pentru depanare aparat auditiv

Pentru a beneficia de reparatie garantiala si pentru a cunoaste istoricul reparatiilor, produsul trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie, produsele aflate in perioada de garantie si a caror defectiune a intervenit in urma unor motive independente de utilizator, sunt reparate gratuit la firma care l-a vandut.
Daca produsul a iesit din termenul de garantie sau daca defectiunea a intervenit in urma utilizarii defectuoase a produsului, nerespectarea intructiunilor de utilizare, precum si in cazul in care se schimba componente considerate consumabile dorim sa va venim in ajutor cu citeva sfaturi de depanare pentru aparatul auditiv.

Intrebari frecvente

Ce fac cand aparatul meu suna mai incet decat de obicei sau nu se aude deloc?

Intai incearca daca butonul de volum functioneaza. Pentru a face asta ia aparatul auditiv in palma si inchide pumnul. Acum aparatul ar trebui sa fluiere.Verifica oliva si tubul daca au cerumen sau umezeala si curate daca este necesar.

Verifica daca bateria este corect pusa. Daca nu este nici o imbunatatire inlocuieste bateria. Daca problema persista, contacteaza audiologul.

Ce trebuie sa fac daca bateria se descarca foarte repede?

Pune o baterie noua si noteaza cu exactitate cat de mult dureaza. Apoi contacteaza audiologul avand aceasta informatie pentru ati putea da un sfat.

Cat timp pot pastra bateriile? Se descarca singure la un moment dat ?

Bateriile de acum functioneaza toate pe baza de oxygen si zinc. De aceea vei gasi intotdeauna lipit de baterie un plastic colorat. Imediat ce l-ai inlaturat bateria zinc/aer se activeaza eliberand oxigenul prin perforatii foarte mici. De aceea nu trebuie sa inlaturi folia pana cand nu ai nevoie de baterie. Este recomandat ca dupa ce inlaturi folia sa astepti cam 2 minute pana sa pui bateria.

Ce fac daca aud sunete / pocnituri ?

Verificati tubul si oliva auditiva. Verificati tubul daca este fisurat, si-a schimbat culoarea, s-a intarit si daca este necesar inlocuiti-l. Daca problema persista contactati audiologul.

Ce fac daca simt durere in ureche?

Scoateti aparatul auditiv si consultati un audiolog sau medicul ORL.

Ce fac daca aparatul auditiv fuiera?

Verifica daca oliva auditiva este asezata corect in ureche. Daca problema persista contactati audiologul.

Ce fac daca sunetele auzite prin aparatul auditiv este strident?

Reduceti volumul protezei. Daca problema persisata consultati audiologul pentru un reglaj.Daca pagina v-a fost de ajutor apasati pe LIKE !Continua